Üniversitemiz Çalışanı Emily Dean Üçüncülük Ödülü Aldı

60. Kütüphane Haftası kutlamaları kapsamında Goethe-Institut Ankara'da gerçekleştirilen ödül törenine Goethe-Institut Ankara Müdürü Dr. Friedrich Dahlhaus, Berlin Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin ALBAYRAK, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitelerinin Bilgi ve Belge yönetimi bölümlerinde görev yapan akademik personel ile öğrenciler katıldı.

Ankara Üniversitesi Dil –Tarih ve Coğrafya Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü tarafından Bölüm lisans öğrencilerinin hazırladıkları mezuniyet tezleri içerisinde başarılı bulunan ilk üç çalışmaya verilen Emily Dean Üçüncülük Ödülünün sahibi “Bilgi Hizmetlerinin Değerlendirilmesi: Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi Örneği” konulu teziyle bu sene Üniversitemiz personeli Tuğba ENAL ATAŞCAN oldu.

Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal tarafından ödülü kendisine takdim edildi.
  • Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Devam Ediyor

• Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Başladı