Emekli Çalışanlarımız İftar Sofrasında Buluştu

"Emekliler Yılı" olarak ilan edilen 2024 yılında Bartın Üniversitesi olarak Kutlubey Yerleşkesinde düzenlenen iftar programında, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar emekli olan değerli çalışanlarımız ve kıymetli aileleriyle bir araya gelindi.

İftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK teşrif ettiler.

Programda konuşan Rektörümüz, "Bartın Üniversitesi Ailesi olarak, emeklilerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını, onlara her zaman kapılarının ve gönüllerinin de açık olduğunu" ifade etti.

Görev yaptıkları süre boyunca Üniversitemize değer katan emekli çalışanlarımız ve ailelerine düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılımları için teşekkür ediyoruz.
  • Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Devam Ediyor

• Personel Daire Ailesinde Ramazan Sevinci