BARÜ İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreni Gerçekleştirildi

"Bartın Üniversitesi İdari Personel Ödül Yönergesi” hükümleri uyarınca Üniversitemiz idari insan kaynağına Teşekkür Belgesi verildi.

Üniversitemizde yürütülen çalışmalara verdikleri destek ve görevlerini üstün bir sorumluluk duygusu içinde başarılı bir şekilde yerine getiren Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR, Şube Müdür Vekili Aslı TAŞKIN, Şef Fatih YILDIZ, Şef Faruk SARIKAYA ile Bilgisayar İşletmeni Erdal AYDIN’a teşekkür belgesi verildi.

Teşekkür Belgeleri; Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sevim ÇELİK ve Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN ile Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Selçuk GÜMÜŞ’ün teşrifleriyle düzenlenen törende takdim edildi.

Üniversitemize değer katan çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.
  • Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Devam Ediyor

• Personel Daire Ailesinde Ramazan Sevinci