BARÜ'de Dijitalleşme Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bartın Üniversitesi (BARÜ)  Personel Daire Başkanlığı tarafından ‘Dijital Üniversite’ çalışmaları kapsamında akademik ilanlara başvuru sürecini kolaylaştıracak çevrim içi sistem hayata geçirildi.

BARÜ’de akademik insan kaynağı temini için ilan edilen kadrolara yapılacak olan başvurular, dijital başvuru sistemi ile artık çevrim içi olarak gerçekleştirilebiliyor. Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) altyapısıyla geliştirilen bu başvuru sistemi, adaylara kullanıcı dostu bir ara yüz sunarak başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesinde büyük kolaylık sağlıyor. Sistem, dijitalleşmenin bilgi ve belge yönetimi süreçlerinde etkin bir biçimde kullanılmasına olanak tanımasının yanı sıra öğretim elemanı alımlarında gerçekleştirilen jüri süreçleri altyapısında da kullanılarak atama işlemlerinin hızlandırılmasına da büyük katkı sunuyor.

Uygulamaya geçirilen dijital başvuru süreci hakkında bilgi veren BARÜ Personel Daire Başkanı Turgay Delialioğlu “Bilgi ve belge yönetiminde önemli bir rol oynayan dijitalleşme süreçleri kurumlara büyük bir fayda sağlamaktadır. Dijitalleşmenin her sektörde kendine yer bulduğu günümüzde biz de üniversite olarak her geçen gün önemi giderek artan dijital dönüşüm için önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Delialioğlu, BARÜ’nün stratejik hedeflerine katkı sağlayan bu çalışmanın ‘Birlikte Başarıyoruz’ anlayışının bir sonucu olduğunu da ifade ederek “Üniversitemizin sürdürülebilirlik ve dijitalleşme yolunda attığı adımlara uygun olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda ‘dijital başvuru’ dönemini başlattık. Bu çalışmayla akademik insan kaynağımız ilan edilen kadrolara müracaat işlemlerini hızla gerçekleştirebilecek. Bu vesileyle üniversitemizin dijital dönüşümüne öncülük eden ve sürdürülebilirlik çalışmalarımız yolunda bizlere daima destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

BARÜ’de akademik insan kaynağının memnuniyetini artırmaya yönelik olan bu sistemin kurum içerisinde farklı süreçlerde de geliştirilmesi yönünde çalışmalarına devam ediyor.

  • Sürekli İşçi Maaşları Ele Alındı

  • Sözleşmeli Personel Alım Süreçleri Değerlendirildi

  • İş Yerinde Psikolojik Taciz (Mobbing) Konuşuldu

  • Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Başladı

  • BARÜ Personeline A1 Düzeyinde İngilizce Hazırlık Kursu Başladı

  • BARÜ İdari İnsan Kaynağı Ödüllendirme Töreni Gerçekleştirildi

  • Üniversitemizin Emektarları İftar Sofrasında Buluştu

  • Emekli Çalışanlarımız İftar Sofrasında Buluştu

  • Personel Daire Başkanlığında Mesleki Söyleşiler Başlıyor

  • Üniversitemiz Çalışanı Emily Dean Üçüncülük Ödülü Aldı

0 378 223 50 18     personel@bartin.edu.tr