Uygulamalı Görsel İçerik Oluşturma Eğitimi Düzenlendi

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik İnsan Kaynağı Şube Müdürlüğünde görevli Büro Personeli Ceren Doğan tarafından Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan personelimize yönelik “Uygulamalı Görsel İçerik Oluşturma Eğitimi” gerçekleştirdi.

Eğitim, Ceren DOĞAN’ın hazırladığı etkileyici bir sunumla başladı ve katılımcılara görsel içerik oluşturma süreci hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Sunumun ardından, uygulama aşamasına geçilerek katılımcılar, çeşitli tasarımlar ve afişler üzerinde pratik yapma fırsatı buldular.

Bu eğitim, personelimizin görsel içerik oluşturma becerilerini geliştirmeyi ve Üniversitemizin tanıtım materyallerini daha etkili hale getirmeyi amaçlamaktadır. Katılımcıların aktif olarak yer aldığı uygulama aşaması, öğrenilen bilgilerin pratikte nasıl uygulanabileceğini gözler önüne serdi.

Eğitime katılan personelimize ve eğitimimizi gerçekleştiren personelimiz Ceren DOĞAN'a teşekkür ederiz.