Uygulamalı Görsel İçerik Oluşturma Eğitimi Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik İnsan Kaynağı Şube Müdürlüğü'nde görev yapan çalışkan ve aktif personelimiz Ceren DOĞAN, etkileyici bir görsel içerik oluşturma eğitimi gerçekleştirdi. Eğitim, hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir atmosferde yapıldı.

Sunum sırasında, Ceren DOĞAN görsel içerikleri kolay bir şekilde oluşturma imkan veren platformların temel özelliklerini ve kullanım alanlarını ayrıntılı bir şekilde anlatarak katılımcılara önemli ipuçları verdi. Eğitimin uygulamalı kısmında ise katılımcılar kendi afişlerini hazırlama fırsatı buldu. Farklı fikirler ve yaratıcı tasarımlarla ortaya çıkan afişler, hem eğitici hem de keyifli bir deneyim sundu.

Ceren DOĞAN'ın enerjik ve motive edici sunumu, katılımcıların yüzlerinde gülümsemeler yarattı ve Bartın Üniversitesinde yaratıcılığın teşvik edilmesi adına önemli bir adım oldu. Eğitime katılanlar, kazandıkları yeni bilgileri ve becerileri iş hayatlarında uygulamayı dört gözle beklediklerini belirttiler.

Bu tür etkinliklerin devam etmesini umuyor ve Ceren DOĞAN'a bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.