Üniversitemizde 15 Yılını Dolduran Çalışanlarımıza Teşekkür Etkinliği Düzenledik

Başkanlığımız, Üniversitemizin kuruluş sürecinden bu yana özverili ve başarılı bir şekilde 15 yıl hizmet eden kıymetli çalışanlarına özel bir etkinlik düzenledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sevim Çelik’in önderliğinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, uzun yıllardır üniversitemize emek veren çalışanlarımızın katkıları takdir edildi. Etkinlik kapsamında, çalışanlarımız için özel olarak hazırlanan pasta kesildi ve onların emekleri için teşekkürlerimizi sunduk.

Bu özel gün, Üniversitemizin başarısında önemli bir rol oynayan çalışanlarımızın değerini bir kez daha vurguladı. Katılım gösteren tüm çalışanlarımıza ve etkinliği düzenleyen ekibimize teşekkür ederiz.

Üniversitemizin gelişimine katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür eder, başarılarının artarak devamını dileriz.