Teşekkür Belgesi Töreni Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi, idari personelinin üstün performans ve özverili çalışmaları nedeniyle düzenlenen törende, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapan çalışanlarına teşekkür belgeleri takdim etti. Tören, Prof. Dr. Orhan Uzun'un Rektörlüğünde, Rektör Yardımcısı ve Ödül Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik ve Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş'ün katılımıyla gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun, törende yaptığı konuşmada, üniversitenin sürekli gelişiminde idari personelin büyük katkıları olduğunu vurguladı. "Üniversitemizin altyapısının güçlenmesi ve hizmet kalitesinin artmasında, sizlerin gösterdiği özveri ve titizlik büyük rol oynamaktadır. Başarılarımızın temelinde, sizin disiplinli ve gayretli çalışmalarınız yatmaktadır" diyen Prof. Dr. Uzun, çalışanlara teşekkürlerini sunarak, onların özverili emeklerinin daima takdir edileceğini belirtti.

Törenin sonunda, ödül alan personel, çalışmalarının böylesi anlamlı bir şekilde takdir edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Bartın Üniversitesi'nin daha da ileriye taşınması adına aynı kararlılık ve özveriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Ödül töreni, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.