Sözleşmeli Personel Maaş Süreçleri Konusu Değerlendirildi

Başkanlığımız Tahakkuk Şube Müdürlüğü'nde görevli Bilgisayar İşletmeni Ebru DOĞAN, "Sözleşmeli Personel Maaş Süreçleri" konulu etkili bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, katılımcıların aktif bir şekilde dahil olduğu interaktif bir formatta gerçekleştirildi.

Ebru DOĞAN, sözleşmeli personel maaş süreçleri ile ilgili kapsamlı bilgiler sunarak, katılımcıların bu önemli konuyu daha iyi anlamalarını sağladı.

Sunumun ardından, bilgilendirme sürecini pekiştirmek amacıyla, DOĞAN tarafından hazırlanan çoktan seçmeli sorular içeren bir yarışma düzenlendi. Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik sayesinde, personelimiz hem konuyu akılda tutmayı başardı hem de keyifli bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Etkinlik, Personel Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU’nun teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.
Kıymetli personelimize gerçekleştirdiği sunumdan dolayı teşekkür ediyoruz.