SGK Kesenek İşlemleri Ele Alındı

Başkanlığımız bünyesinde düzenlenen mesleki söyleşilerde Tahakkuk Şube Müdürlüğünde görevli Bilgisayar İşletmeni Özlem BEDİR, sunumunu gerçekleştirdi.

Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen söyleşide personelimiz "SGK Kesenek İşlemleri" konusunu ele aldı. Sunumla desteklenen eğitim soru-cevapla son buldu.

Söyleşi sonunda Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU tarafından personelimize teşekkür belgesi takdim edildi.

• Öğretim Elemanı Görev Süresi Uzatım Süreçleri Hakkında Bilgilendirici Eğitim Gerçekleştirildi