Personel Daire Başkanlığından Dört Üniversiteye Ziyaret

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU ve İdari İnsan Kaynağı Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR, üniversitemizin insan kaynakları süreçlerini geliştirmek ve olası işbirliklerini güçlendirmek amacıyla önemli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Kırıkkale Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Daire Başkanlıkları ziyaret edildi.

Ziyaretlerde, her bir üniversitenin insan kaynakları yönetimi ve işbirlikleri üzerine kapsamlı görüşmeler yapıldı. Söz konusu eğitimlerin üniversiteler arası işbirliklerinin derinleştirilmesi ve insan kaynakları süreçlerinin daha etkin bir şekilde yönetilmesi konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Misafirperverliklerinden dolayı üniversitelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.