Öğretim Üyesi Atama Süreçleri Konuşuldu

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, kurum içi gelişim ve profesyonel yetkinlikleri artırmak amacıyla düzenlediği mesleki söyleşilerde sona yaklaşıyor. Başkanlığımız Akademik İnsan Kaynağı Şube Müdürlüğünde görevli Büro Personeli Ceren DOĞAN, “Öğretim Üyesi Atama Süreçleri” konulu sunumuyla personeli bilgilendirdi.

DOĞAN, sunumda atama süreçlerinin işleyişi, gerekli başvuru belgeleri, adayların nitelikleri ve değerlendirme aşamaları gibi önemli konulara değindi. Bununla birlikte, öğretim üyelerinin atanma süreçlerinde karşılaştıkları aşamaları ve bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususları Başkanlığımız personeline aktardı.

Eğitim, Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU'nun kıymetli personelimize Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle son buldu.