Öğretim Elemanı Görev Süresi Uzatım Süreçleri Hakkında Bilgilendirici Eğitim Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik İnsan Kaynağı Şube Müdürlüğü'nde görevli Büro Personeli Feray KOÇASLAN, bugün "Öğretim Elemanı Görev Süresi Uzatım Süreçleri" hakkında dikkat çekici ve eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi. Genellikle sıkıcı olarak algılanan bu konuyu Feray KOÇASLAN, yenilikçi bir yaklaşım ve keyifli bir formatla katılımcılara sundu.

Sunumun sonunda, dinleyicilere eğlenceli ve bilgilendirici bir yarışma düzenlendi. KOÇASLAN'ın ustaca hazırladığı sorular, başkanlık personelinin hem bilgi seviyelerini hem de yaratıcı düşünme yeteneklerini test etti. Yarışma, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, öğretici nitelikte bilgilerle dolu oldu.

Kıymetli personelimiz, hem öğrenme hem de öğretme süreçlerinin eğlenceli bir şekilde gerçekleşebileceğini gösterdi.

Başkanlık personelimiz ise sunumun ve yarışmanın ardından memnuniyetlerini dile getirirken, konunun kapsamlı bir şekilde ele alınmasının yanı sıra eğlenceli bir deneyim sunduğunu belirtti.

Değerli personelimiz Feray KOÇASLAN'a bu başarılı ve yenilikçi sunum için teşekkür ederiz.