Maaşları Merkezileştirilmesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz, akademik ve idari birim yöneticilerinin katılımıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya, üniversitemiz genel sekreteri Prof. Dr. Selçuk GÜMÜŞ başkanlık etti.

Toplantının ana gündem maddesi, akademik ve idari insan kaynağının maaşlarının merkezi olarak yönetilmesi oldu. Prof. Dr. GÜMÜŞ, açılış konuşmasında, bu uygulamanın verimlilik sağlama hedefleri doğrultusunda büyük önem taşıdığını vurguladı. Merkezi yönetim modelinin, üniversitemizin mali süreçlerinin daha etkin yürütülmesine katkı sunacağına dikkat çekti.

Toplantıda, farklı akademik ve idari birimlerden yöneticiler, maaşların merkezi olarak yürütülmesinde dikkate alınacak kriterler, süreçler ve çalışanların memnuniyetinin sağlanması konularında görüşlerini paylaştı.

Katılımcılar, önerilen modelin uygulanabilirliğine dair fikir alışverişinde bulunarak, bu süreçte çalışanların geri bildirimlerinin önemini vurguladılar.

Toplantı sonunda, katılımcılar, merkezi maaş yönetimi sisteminin hayata geçirilmesi için bir yol haritası oluşturulması yönünde karar aldılar. Bu adım, üniversitemizin insan kaynağı yönetiminde yenilikçi bir yaklaşım benimseme hedefini desteklerken, çalışanların refahını artırma konusundaki kararlılığını da pekiştirdi.