Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma İşlemleri Konulu Sunum Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen mesleki söyleşiler kapsamında, İdari İnsan Kaynağı Şube Müdürlüğünde görev yapan Bilgisayar İşletmeni Melike Türkan KARAKARAMAN "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma İşlemleri" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

KARAKARAMAN, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması süreçlerinin önemi, yasal dayanakları ve bu süreçlerin nasıl yürütüldüğüne dair kapsamlı bilgiler sundu. Sunum Başkanlığımız personelinin katılımıyla birlikte interaktif şekilde gerçekleştirildi. Sunum sonunda güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına dair örnek olaylar incelendi, süreçlerin uygulamada nasıl işlediğine dair detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Söyleşi, Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU'nun Melike Türkan KARAKARAMAN'a teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

Kıymetli personelimize gerçekleştirdiği sunum sebebiyle teşekkür ediyoruz.