Disiplin İşlemleri ile İlgili Bilgilendirici ve Eğlenceli Sunum Gerçekleştirildi

Başkanlık olarak, Mesleki Söyleşiler kapsamında kıymetli çalışanlarımızın sunumlarını dinlemeye tüm hızımızla devam ediyoruz.

Disiplin Şube Müdürlüğünde görevli Bilgisayar İşletmeni Fatma EFE, “657 sayılı Devlet Memurları Kanununa Göre Disiplin İşlemleri” konusunda ayrıntılı ve bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Kıymetli personelimiz, genellikle keyifsiz olarak görülen disiplin işlemlerini eğlenceli hale getirmek için interaktif ve özgün yöntemler kullandı. Bu sayede konu daha anlaşılır hale geldi. Eğitimde aynı zamanda çalışanlarımızın hazırladığı disiplin cezalarıyla ilgili örnek hikayelerin paylaşılması, konunun daha iyi kavranmasına ve akılda kalıcı olmasına katkı sağladı.

Söyleşi, Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU’nun, kıymetli personelimiz Fatma EFE’ye teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

Bu tür bilgilendirici ve interaktif eğitimlerle Üniversitemizin disiplin işleyişinde daha bilinçli ve donanımlı bir yaklaşım sergilemesini hedefliyoruz.