"Memurun Bir Günü" Anlatıldı

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen mesleki söyleşi serisinin son eğitimi, Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU’nun sunumuyla tamamlandı. Başkan DELİALİOĞLU, memuriyet hayatının ayrıntılarını gözler önüne serdiği sunumunda, “Memurun Bir Günü” başlığı altında önemli noktalara değindi.

Bir memurun mesai başlangıcından itibaren gün sonunda ne tür sorumluluklar üstlenmesi gerektiğini, iş disiplinini ve başarılı bir memuriyetin ipuçlarını detaylı bir şekilde anlattı. Özellikle memurun sabah işe geldiğinde iş yerindeki düzenini kurmasından, planlama ve önceliklendirme gibi stratejilerin önemine kadar birçok konuya vurgu yaptı.

DELİALİOĞLU, etkili bir memurun gün boyunca sadece rutin işlemlerle sınırlı kalmayıp, işini nasıl daha verimli hale getirebileceğini de paylaştı. Aynı zamanda, iş disiplinine, iletişim becerilerine ve sürekli gelişime açık olmanın başarı için kaçınılmaz olduğunu belirtti.
Memurun yalnızca iş başındaki performansıyla değil, gün sonunda işlerini toparlayarak sonraki güne nasıl hazırlanması gerektiğine de değinen DELİALİOĞLU, her ayrıntının mesleki başarıyı desteklediğinin altını çizdi.

Eğitim Genel Sekreter Yardımcısı Ali DÖNMEZ'in Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU'na Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle son buldu.