Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayına Katıldı

Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen "Yükseköğretimde İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı"na katılım sağladı. Etkinlik, yükseköğretim kurumlarındaki insan kaynakları yönetimi süreçlerinin geliştirilmesi ve karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik stratejilerin belirlenmesi amacıyla düzenlendi.

Bartın Üniversitesi'ni temsilen, Personel Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU ve Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR çalıştaya katıldı. Çalıştay süresince, insan kaynakları yönetiminde yenilikçi yaklaşımlar ve süreç iyileştirme stratejileri üzerine çeşitli sunumlar ve tartışmalar gerçekleştirildi. Bartın Üniversitesi temsilcileri, yükseköğretimde insan kaynakları yönetimine dair edinilen yeni bilgiler ve tecrübeleri üniversitemize kazandırmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

Çalıştayın sonunda, katılımcılar yükseköğretimde daha etkin bir insan kaynakları yönetimi için iş birliği ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bartın Üniversitesi olarak, bu tür etkinliklere katılımın, üniversitenin insan kaynakları politikalarına ve süreçlerine önemli katkılar sunacağı değerlendirilmektedir.