2023 Yılının Eğitim Şampiyonları Belli Oldu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hayata geçirilen Uzaktan Eğitim Kapısında 2023 yılı içerisinde en yüksek sayıda hizmet içi eğitim alarak mesleki gelişimine yönelik gösterdiği özveriden dolayı on değerli personelimizi “Eğitim Şampiyonu” olarak belirledik.

Bu kapsamda, Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen törene Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Selçuk GÜMÜŞ ile Daire Başkanımız Turgay DELİALİOĞLU ile birlikte Eğitim Şampiyonu olarak ödüllendirilen Dr. Öğr. Üyesi Ercan GEMİCİ, Öğretim Görevlisi Varol KORKMAZ, Yüksekokul Sekreteri Sema DÖNMEZ, Şube Müdürü Çetin BOSTANCI, Özel Güvenlik Cem GENÇULUS, Tekniker Emrullah AKGÜL, Bilgisayar İşletmeni Demet ÇÖL, Hizmetli Deniz DOLUNAY ve Hizmetli Sedat CAN katıldılar.

Almış oldukları hizmet içi eğitimlerle kişisel ve mesleki gelişiminize yönelik gösterdikleri yüksek özveriden dolayı kıymetli çalışanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.

• Öğretim Elemanı Görev Süresi Uzatım Süreçleri Hakkında Bilgilendirici Eğitim Gerçekleştirildi